Założyłem taki topik żeby nie zaśmiecać innych tematów a i żeby każdy chcący wkleić linka do śmiesznej bądź interesującej aukcji nie zastanawiał się gdzie on będzie najlepiej pasował
co myślicie na temat takiego ocieplacza i ciekawe czy miał by on swoje zastosowanie na zimę skoro kocyki na akumulatory czy obstawianie styropianem pomaga wiec może taki pokrowiec też
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Sty 2006 Posty: 719 Skąd: Z daleka
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 11:48
szczerze dla mnie to warte podziwu, nie jest to jakis wiejsku tuning, tylko przeprowadzony z dokladnoscia, i jakims celem tuning... nie w moim stylu ale na plus za wklad pracy i wyglad...bo co jak co jest ciekawy
Pomógł: 25 razy Wiek: 21 Dołączył: 18 Sty 2006 Posty: 4069 Skąd: Kielce / Warszawa
Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 12:03
Nie napisalem ze jest wiejski tylko bawi mnie takie cos - calibra stylizowana na ferrari albo na skyline - to co w koncu calibra czy ferrari czy nissan? Albo te pakiety do crxa 2 gen ferrari look okropne kazdy robi co lubi
co myślicie na temat takiego ocieplacza i ciekawe czy miał by on swoje zastosowanie na zimę skoro kocyki na akumulatory czy obstawianie styropianem pomaga wiec może taki pokrowiec też
Moj stary kilka zim przejezdzil z takim pokrowcem + oblozenie styropianem w Uno i nigdy zadnych problemow z odpalaniem auta zima nie mial.
Podobno silnik w dobrym stanie ale reszta to szrot ... ogolnie gosc nie wiedzial nic o samochodzie ... dzwonilem bo potrzebna mi buda od eg5 ... jak nie na czesci czy swapa to nie oplaca sie brac ...