Szukam, ale raczej będzie to jakiś tato-wóz, żeby pomieścić dziecko ,zone ,wózek i psa
Jeszcze zaczynam budowę więc ... nie mam pojecia jestem nie zdecydowany( priorytety sie zmieniły trzeba troszkę inaczej myśleć)
....a jeszcze dodatkowo szukam jakiegoś ED-a do pogmerania sobie wieczorami
pozdro
W sobotę 18 kwietnia odbył się zlot Vkp czyli Vectra klub Polska i Przyjaciele W Ostrowcu Św.Zostaliśmy zaproszeni przez kolegów z oddziału Świętokrzyskiego były przejazdy na czas.Pierwsze miejsce zdobył nasz kolega Banan oraz 2 kuniu w klasie open .Pierwsza tego typu impreza w OC
Oto zdjęcia z tego zlotu.Myślę ze was zainteresują
Ostatnio zmieniony przez Tomik232 Pon 20 Kwi, 2009 15:29, w całości zmieniany 1 raz
Witam
Panie i Panowie czas zacząć działać nad spotem lipcowym na ziemi świętokrzyskiej, wspólnie z innymi klubami z naszego rejonu organizujemy imprezę motoryzacyjną otwartą dla wszystkich maniaków motoryzacji.
Data imprezy
17.lipca 2010r o g. 13 parking przy Galeri Ostrowiec
później kolumna z obstawą przez miasto i jedziemy na parking przy ZOZ ul. Świętokrzyska.
A tam już będzie czekał na wszystkich zainteresowanych odpowiednio przygotowany i zabezpieczony plac a na nim:
1. JAZDA ZRĘCZNOŚCIOWA NA CZAS KATEGORIA OPEN
2.JAZDA ZRĘCZNOŚCIOWA NA CZAS KATEGORIA LEJDIS
3.SLALOM
4.SCIANA PŁACZU
5.DRIFT
6.KONKURS NAJ CAR AUDIO
7.PRZECIĄGANIE LINY ZAWODY MIĘDZYKLUBOWE